Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

2003

Guerra No! Aznar dimissió! 10 i 12 d'abril de 2003

Cartell per a:

  • Aturada ciutadana del 10 d'abril de 2003; i
  • Manifestació del 12 d'abril de 2003.

Aturem el món per aturar la Guerra - 26-M

Cartell de la jornada de mobilitzacions "Aturem el món per aturar la Guerra", el 26 de març de 2003.

AdjuntMida
PDF icon aturada_26_03_03.pdf145.64 KB

Cal manifestar-se immediatament

Es van repartir 150.000 cópies d'aquesta octaveta a la mani del 15-F

Si comença la matança... Cal manifestar-se immediatament

El 15 de febrer és el major dia de protesta internacional contra la guerra que s'ha fet mai a la història. Esperem que faci pensar als dirigents i que abandonin els seus plans d'atacar el poble de l'Iraq. Si no és així, haurem de continuar mobilitzant-nos.

AdjuntMida
PDF icon despres_del_15F.pdf30.87 KB

Aturem la Guerra contra l’Iraq

PER LA PAU ! NO A LA GUERRA!

Manifest de la Plataforma, del 15 de febrer fins al 15 de març de 2003
Des dels atemptats de l’11 de setembre de 2001, el govern d’EUA no ha parat en la seva escalada amenaçadora. Amb l’excusa de combatre el terrorisme, es limiten drets i llibertats i es justifiquen atacs militars indiscriminats.
En nom de la seguretat i la guerra infinita contra el terrorisme internacional, té forces especials desplegades a l’Afganistan, Paquistan, Filipines, Iemen, Somàlia, Georgia, Colòmbia i a d’altres llocs del món. També pressiona i decideix en els organismes que determinen el curs de la globalització: G-8, FMI, Banc Mundial, OCDE, OMC.

Cartell per al 15-F-2003

Cartell de la mani del 15 de febrer de 2003.

AdjuntMida
PDF icon 15-F cartell.pdf29.49 KB

S'amplia el recorregut de la mani del 15-F a BCN

En previsió d'una assistència massiva al Passeig de Gràcia, s'amplia el recorregut i la capçalera podrà sortir abans de l'hora anunciada, per a què tothom pugui fer el recorregut.
La reunió plenària de la Plataforma Aturem la guerra de dijous va prendre consciència de que la resposta ciutadana en contra de la guerra és tant potent convertia la manifestació en una gran concentració que emplenaria el Passeig de Gràcia amb poques possibilitats de moviment.
La mateixa Guardia Urbana, en les reunions de prevenció ciutadana i coordinació de l'important operatiu que col·lapsarà Barcelona, avançava que el Passeig de Gràcia podia omplir-se dues vegades i passar a ser la manifestació pacifista més gran de la història de la ciutat.

Animació per al 15-F

Aquesta animació va ser baixada més de 150.000 vegades de la web de la Fundació per la Pau (www.fundacioperlapau.org/iraq) durant la primavera de 2003.
Mira l'animació aquí.

Subscribe to 2003

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc