Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

S'amplia el recorregut de la mani del 15-F a BCN

En previsió d'una assistència massiva al Passeig de Gràcia, s'amplia el recorregut i la capçalera podrà sortir abans de l'hora anunciada, per a què tothom pugui fer el recorregut.
La reunió plenària de la Plataforma Aturem la guerra de dijous va prendre consciència de que la resposta ciutadana en contra de la guerra és tant potent convertia la manifestació en una gran concentració que emplenaria el Passeig de Gràcia amb poques possibilitats de moviment.
La mateixa Guardia Urbana, en les reunions de prevenció ciutadana i coordinació de l'important operatiu que col·lapsarà Barcelona, avançava que el Passeig de Gràcia podia omplir-se dues vegades i passar a ser la manifestació pacifista més gran de la història de la ciutat.
En conseqüència, a petició de l'actriu Viky Peña, del col·lectiu d'artistes i de l'espectacle, s'ha acordat de forma consensuada, unànime, ampliar l'itinerari per a poder caminar. Avui divendres es negociarà amb la Subgovernadora civil. Tanmateix és fins i tot possible (prenent bon exemple de Florència) que per facilitar la marxa de la manifestació aquesta comenci abans de l'hora oficial.

Nou itinerari:
PASSEIG DE GRÀCIA (cruïlla DIAGONAL) - GRAN VIA - PLAÇA TETUAN (final).

S'ha aconseguit aquest acord amb un debat profund i responsable, fruit d'un diàleg i entesa entre els diferents sectors que a llargs trets conformen la plataforma unitària Aturem la guerra (Grup promotor del FSE, el FSB, XCADE, i els Sindicats i partits, als que s'ha incorporat les institucions de la Ciutat i de la Autonomia de Catalunya), amb la voluntat expressa de mantenir la unitat de la manifestació per una millor expressió del rebuig unànime de la població catalana a la guerra.
Es demana comprensió per a tota la gent que no li arriben els materials unitaris, l'explicació és senzilla, s'exhaureixen just surten de les impremtes. La pressió de la manifestació està desbordant les previsions més optimistes.
En el CTD s'està treballant a fons (Gran de Gràcia, 130), es necessiten voluntaris per a tot i molta creativitat des dels barris i col·lectius per suplir la fam de mobilitzar-se per la Pau.
Els autocars de les poblacions poden aparcar a Balmes i al P. de Sant Joan.
Els transports públics es reforçaran però també quedaran col·lapsats a última hora.
Plataforma Aturem la Guerra
Barcelona, 14 de febrer de 2003

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc