Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

-- 4º Trim 2012

Manifestació en solidaritat amb Gaza a BCN


ATUREM LA MASSACRE DE GAZA!
SOLIDARITAT AMB PALESTINA!
PROU COMPLICITAT AMB ISRAEL!

MANIFESTACIÓ

Divendres 23 de novembre, a les 19h.
Passeig de Gràcia / Carrer Provença (Davant oficines de la UE)

Convoca:
Comunitat Palestina i associacions de solidaritat amb el poble palestí


per a adherir-se al manifest:

adherir-se al manifest aturem-la-massacre-a-gaza

Aturem Bombardeig a Palestina, Concentració 17Nov. 12h St Jaume BCN


¡Basta ya de crímenes de guerra israelíes en la Franja de Gaza!
Comunicado de la Red Solidaria contra la Ocupación de Palestina (RESCOP) ante la ofensiva israelí en la Franja de Gaza y el asesinato de más de diez personas incluyendo al líder de las Brigadas del Hamas, Ahmed Yabari – 15 noviembre 2012
La Red Solidaria contra la Ocupación de Palestina condena firmemente la ofensiva israelí lanzada contra la Franja de Gaza en el que sólo el día de ayer, además del dirigente del Hamas Ahmed Yabari, murieron al menos diez personas civiles. Queremos expresar nuestro profundo rechazo ante estos nuevos crímenes de guerra perpetrados por el ejército israelí. Una vez más nos dirigimos a los gobiernos locales, autonómicos y central del Estado español, que condenen públicamente los asesinatos cometidos por el gobierno de Netanyahu, tomen las sanciones a su alcance contra el estado sionista, incluyendo la ruptura de relaciones diplomáticas, de cooperación y comerciales, y adopten todas las medidas encaminadas a procesar a los responsables de tales actos de barbarie.

Declaració de la Iª Conferència Estatal pel Boicot, Desinversions i Sancions contra l'estat d'Israel

“AHIR SUDÀFRICA, AVUI PALESTINA”

La Conferència, celebrada a Barcelona entre els dies 19-21 d'Octubre del 2012, azuméis la crida de la societat civil Palestina a sumar-se a la campanya internacional de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'estat d'Israel i emplaça a la societat civil de l'Estat espanyol a sumar-se a ella.

Reunides a Barcelona més de 500 activistes i 50 organitzacions de la societat civil de l'Estat espanyol ens reafirmem en el nostre compromís amb la lluita del poble palestí durant la celebració, aquest cap de setmana a Barcelona, de la Iª Conferència Estatal pel boicot, desinversions i sancions (BDS) i contra l'apartheid israelià: "Ahir Sudàfrica, avui Palestina".

Constatem l'avanç de la campanya BDS com a eix central de totes les accions i activitats de solidaritat amb el poble palestí. Així mateix, la Conferència ha decidit, en les seves conclusions, treballar perquè la campanya pel BDS transcendeixi més enllà del moviment de solidaritat amb el poble Palestí. Amb aquests objectius, manifestem la nostra voluntat de coordinació amb el Comitè Nacional Palestí (BNC), que impulsa el moviment internacional de suport a la campanya BDS.

El boicot a l'Estat d'Israel és una campanya que sorgeix del propi poble palestí l'any 2005.

Acte públic sobre la situació de l'Iraq - Barcelona dissabte 6 d'octubre 2012

El cap de setmana del 5-7 d'octubre es reunirà a Barcelona la IAON (International Anti Ocupation Network) per preparar els actes dels 10 anys de l'ocupació de l'Iraq.

Amb aquest motiu la PASI organitza un acte obert a tothom. Serà una bona ocasió per posar-nos al dia de la situació actual de l'Iraq i veure que podem fer nosaltres amb motiu del desé aniversari de l'ocupació.


ACTE PÚBLIC
IRAQ:
Desè aniversari de l'invasió i l’ocupació dels EEUU
EXIGIR RESPONSABILITATS I JUSTICIA

Intervindran:
Sabah al-Muknar (President de l'Associació d'advocats Àrabs al Regne Unit)
Dirk Adriaensens (Tribunal BRUSSELLS, Bélgica)
Paloma Valverde (Campaña Estatal contra la Ocupación y por la Soberanía de Iraq -CEOSI-)
Jaume Botey (Plataforma per l’Alliberament i la Sobirania de l’Iraq -PASI-)

Dissabte 6 d’octubre a les 11 matí
Lloc: Federació Catalana d’ONG’s C/Tapies, 1 Barcelona (metro Drassanes i/o Paral.lel)

Convoca: PASI, amb el suport d'Aturem la Guerra

Subscribe to -- 4º Trim 2012

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc