Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

Cal manifestar-se immediatament

Es van repartir 150.000 cópies d'aquesta octaveta a la mani del 15-F

Si comença la matança... Cal manifestar-se immediatament

El 15 de febrer és el major dia de protesta internacional contra la guerra que s'ha fet mai a la història. Esperem que faci pensar als dirigents i que abandonin els seus plans d'atacar el poble de l'Iraq. Si no és així, haurem de continuar mobilitzant-nos.

Hem de començar ara a organitzar-nos per respondre, per mostrar el nostre rebuig a la guerra i la nostra solidaritat amb les víctimes del terrorisme de Bush, tingui o no aquest el vist-i-plau de l'ONU.

L'endemà, 19h, concentracions a tot arreu

L'endemà, al vespre, després del començament de la matança, fem concentracions davant de l'ajuntament de cada poble i ciutat. Si no hi ha cap Plataforma Aturem la Guerra o semblant, al vostre poble o ciutat, comenceu a organitzar-ne una, per coordinar aquesta i altres accions locals.

El diumenge següent, manifestació unitària

El diumenge següent després de l'atac militar, a les 12h, Plaça de Catalunya, Barcelona , es farà una manifestació contra la guerra. Es distribuiran cartells immediatament per correu electrònic. Cada barri i poble ha de tenir un punt de contacte, per rebre'ls, fer-ne còpies i distribuir-les...

AdjuntMida
PDF icon despres_del_15F.pdf30.87 KB

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc