Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

2004

No a l’enviament de tropes a l’Afganistan

El Parlament Espanyol ha pres la decisió d’enviar tropes a l’Afganistan i Haití; aquestes decisions parlamentàries, promogudes pel govern del PSOE, constitueixen un greu error polític.
És un error perquè forma part de l’anomenada lluita contra el terrorisme internacional com si això fos una de les prioritats de la política internacional. Considerem que el PSOE ha cedit davant de les pressions dels EUA després de les retirada de les tropes de l’Iraq, encara que ho justifiquin amb l’argument que la legalitat internacional avala la presència de les tropes espanyoles a l’Afganistan.

Celebrem la derrota d'Aznar i el retorn de les tropes - 15 maig 2004

Ara cal la fi de la guerra.

Octaveta y cartell de l'acte

AdjuntMida
PDF icon cartell74.02 KB
PDF icon octaveta58.66 KB

Retirada de les tropes de l'Iraq

Comunicat urgent de la Plataforma Aturem la Guerra

La Plataforma Aturem la Guerra celebra la decisió presa per Rodríguez Zapatero de retornar les tropes espanyoles de l’Iraq de manera immediata. S’ha demostrat que les mobilitzacions ciutadanes que s’han dut a terme des de fa més d’un any a tot l’Estat espanyol en contra la guerra i l’ocupació de l’Iraq han estat determinants.

Manifest del 20 de març de 2004

Amb les víctimes de Madrid, de l’Iraq i de Palestina. No oblidarem. Per la pau aturem la guerra

Primer de tot volem expressar el nostre més sentit dolor per les víctimes de la massacre de Madrid i manifestar la nostra màxima solidaritat amb els seus familiars. Condemnem l’atemptat; esperem que es detinguin els veritables culpables i que s’ofereixi tota la informació disponible. Així mateix, condemnem l’intent d’utilització partidista per part del PP de la mort i el patiment de les víctimes mitjançant un despòtic i autoritari “estat de setge” mediàtic. Des de la Plataforma Aturem la Guerra exigim responsabilitats i aclariments a tots els implicats per mentir, manipular i amagar informació sobre la tragèdia humana de l’11 de març.

Manifestació 20 de març de 2004

Cartells de la manifestació, celebrada dins el marc de la jornada internacional de mobilitzacions contra la guerra, el primer aniversari de l’inici de la guerra contra l’Iraq.
Cartells en català i en àrab.

AdjuntMida
PDF icon 20-M.pdf37.8 KB
PDF icon 20-M_arabe.pdf56.61 KB

Concentració 15 de febrer 2004

Cartell per a la concentració del 15 de febrer de 2004

AdjuntMida
PDF icon 15-F-04 no oblidem.pdf32.52 KB
Subscribe to 2004

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc