Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

- 3er Trim 2011

AFGANISTAN: PITJOR DESPRÉS DE 10 ANYS D’OCUPACIÓ

8 d’octubre de 2011 de 11h a 23h

C/Gran de Gràcia, 190-192 Metro: (L3) Fontana

Organitzat per la Comunitat Afganesa amb la col·laboració de .
Plataforma Aturem La Guerra, OVNI i Espai Jove


AFGANISTAN: PITJOR DESPRÉS DE 10 ANYS D’OCUPACIÓ
 
Després de 10 anys d’ocupació, nosaltres els afganesos som víctimes de tres enemics: els senyors de la guerra, els talibans i els seus aliats ( l’OTAN).
 
Els senyors de la guerra (els que actualmente tenen poder al govern), tenen les mans tacades amb la sang del poble afganès. Aquestes persones són les responsables de la destrucció de l’Afganistan després de l'anterior invasió de la Unió Soviètica i, actualment, tenen el suport dels EUA i la UE.
 
Els talibans van ser creats per la CIA, ISI (Inter-Services Intelligence) al Pakistan, cap el 1994, i van estar emparats per l’Aràbia Saudita, amb l'objectiu de satisfer els interessos d'aquests països. Els talibans actualment reben suport i ajuda clandestina d'aquests governs per tal de perllongar la guerra, justificar l’ocupació de l’Afganistan i controlar altres països de la zona com ara: la Xina, l’Iran, Tadjikistan etc.
 
L’OTAN i els seus aliats han envaït l’Afganistan per dur a terme les seves estratègies colonitzadores, i això està causant la mort de milers d’afganesos.
 
Nosaltres creiem que només el poble afganès pot assolir la democràcia i la independència. I per això hem de donar suport a aquelles persones que realment defensen la democràcia i la llibertat a l’Afganistan.

cartel
horari d'activitats

Dijous 14 de juliol - Documental: "Els nens d'Arna" (Juliano Mer Khamis. 2009)

2n Cicle de Cinema a la fresca sobre Mobilitzacions Civils

Documental: "Els nens d'Arna" (Juliano Mer Khamis. 2009)

Sinopsi: "Els nens d'Arna" narra la història d'un grup de teatre per a infants fundat per Arna Mer Khamis a Jenin (Cisjordania). Arna va néixer en una família sionista i va lluitar per la independència d'Israel. A la vegada va desenvolupar un sistema educatiu alternatiu per a infants palestins a la ciutat de Jenin. Aquesta pel•lícula intenta explicar l'evolució dels nens i nenes que viuen una infància sota l'ocupació de l'exèrcit d'Israel.

Dijous 14, a les 9 del vespre a l'EJF, Gran de Gràcia 190-192, Metro Fontana

Enllaç al targetó amb més info sobre la sessió

Subscribe to - 3er Trim 2011

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc