Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

Raval: Per la pau, la convivència i els drets humans

Vegeu les adhesions aquí.

La Plataforma Aturem la Guerra ha acordat la declaració que reproduïm a baix. Busquem adhesions de entitats que comparteixin la nostra preocupació amb la situació actual.

Proposem difondre el text, amb les adhesions rebudes, durant la setmana anterior a la manifestació del 15 de març, i que es llegeixi un cop acabada la mani.

Envieu adhesions, si us plau, a info@aturemlaguerra.org o mitjançant el full de contacte, citant "Adhesió Raval".

Més informació:
Francesc Tubau: 660 701 502
Txell Bragulat: 678 912 630
David Karvala: 687 662 037

Per la pau, la convivència i els drets humans

Ens preocupa la situació creada després de les recents detencions de 10 persones al Raval, acusades de preparar un atemptat terrorista.

Demanem que es respecti la presumpció d’innocència d’aquests detinguts, i que es presentin proves sòlides per a qualsevol acusació.

Advertim contra l’ús d’aquest cas per criminalitzar la comunitat pakistanesa i musulmana en general i per justificar una caça de bruixes contra una part dels nostres veïns, que són gent treballadora que intenta tirar endavant les seves famílies.

Les persones del Raval, i del conjunt de Catalunya —siguem de l’origen que siguem— no volem ni atemptats terroristes ni campanyes demagògiques. Volem viure i treballar en un món just i pacífic.

Aquest és un motiu més perquè tornem a unir-nos contra les guerres i les ocupacions, i per un món en pau, a la manifestació del 15 de març.

Manifestació: Ara, com fa 5 anys… No a la guerra!
* Tropes fora de l’Iraq i de l’Afganistan
* Cap atac a l’Iran
* Justícia per a Palestina
Dissabte 15 de març, 17h, Plaça Universitat — Plaça de Sant Jaume, Barcelona
Convoca: Plataforma Aturem la Guerra
Més informació

Nuclears en cap lloc